Luchtverwarming

Luchtverwarming

Luchtverwarming zie je niet, maar je voelt het wel! Door de afwezigheid van radiatoren is er een enorme inrichtingsvrijheid. Een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de opgewarmde of gekoelde lucht naar de ruimte wordt gevoerd. De voortdurende luchtverversing en filtering houdt de lucht fris. Ongewenste stofdeeltjes blijven buiten de deur waardoor een schoon en leefbaar klimaat ontstaat. Langzaam circulerende lucht zorgt voor een snel opgewarmde woning, terwijl het hoge rendement de stookkosten laag houdt.

Luchtverwarming? Vraag naar de mogelijkheden.

Indirecte luchtverwarming

Bij indirecte gestookte luchtverwarming is de luchtverwarmer een warmwater batterij en ventilator voorzien van regelelektronica. De warmte wordt verzorgd door een CV combiketel die het warmwater naar de lucht verwarmer pompt wanneer er warmtevraag is. Gebruikmakend van een CV combi ketel is ook het warm water met het hoogst mogelijke rendement prima geregeld.

Voor meer informatie neemt contact met ons op.

Directe luchtverwarming

Direct gestookte luchtverwarming heeft een ingebouwde gasbrander waarmee de lucht snel word verwarmd. Vooral voor de grotere woningen kan de direct gestookte luchtverwarming de meest passende oplossing zijn. Warm water kan dan door een geiser verzorgd worden.

Voor meer informatie neemt contact met ons op.

Contact

Aangenaam Verwarming en Verkoeling BV

Kantooradres:
De Dijken 35
1747 EE Tuitjenhorn

Telefoon: +31(0)224 55 11 10
Email: info@aangenaamverwarming.nl