Verwarming

Verwarming

Behaaglijke warmte in huis, we staan er nooit bij stil. Achter de schermen draait een installatie die daar 24 uur per dag mee bezig is. Of het nu gaat om luchtverwarming, CV, Warmtepompen (hybride) ventilatie of warm water comfort, Aangenaam Verwarming adviseert, ontwerpt en installeert een systeem dat past bij uw wensen. Combineer die installatie met ons onderhoudsabonnement en uw comfort is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Aangename verwarming? Vraag naar de mogelijkheden.

CV Ketel

Bespaar meer dan 20% op uw gasverbruik!

Wist u dat u met een nieuwe CV ketel jaarlijks flink kunt besparen op de gasrekening? Ons advies: laat uw oude CV ketel kritisch bekijken door een expert. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook goed voor ons milieu! 

Een goed uitgerust warmwatersysteem behoort ook tot uw CV en zorgt voor genoeg waterdruk en warm water. Een duo bad? Douches met meerdere waterstralen of een buitenbad? Gebalanceerd warmte comfort? Dat kan! 

Door aansturing via gescheiden thermostaten is de temperatuur in elk gewenst vertrek onafhankelijk geregeld van de woonkamer. 

Wij informeren u graag en luisteren vooral naar wat u belangrijk vindt. Standaard oplossingen bestaan voor ons niet.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door warmte uitstraling. Hierdoor ontstaat een zeer aangename temperatuur. 

Vloerverwarming wordt vaak opgenomen in een CV installatie in plaats van de gebruikelijke radiatoren De warmteafgifte van de vloer is afhankelijk van een aantal factoren, zoals temperatuur van de vloer, temperatuur van de ruimtelucht, dikte van de vloer en het type vloer. 

Met een goed aangelegd systeem behoren koude voeten definitief tot het verleden. Naast het feit dat het ruimtebesparend werkt is het ook nog eens een energiezuinig systeem. Een stenen vloer houdt de warmte immers langer vast. 

Vraag ons naar de vele mogelijkheden voor uw woning.

Gashaarden

Een haard op elektra of gas brengt altijd extra sfeer en warmte in huis of je nu kiest voor modern, nostalgisch of romantisch. Na een werkdag met een simpele druk op de knop genieten van de rustgevende vlammen, wie wil dit nu niet? 

Wij kunnen een scala aan sfeerhaarden voor u bouwen. De meeste gashaarden zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem en ideaal te plaatsen in woningen waar geen schoorsteenkanaal aanwezig is. Deze haarden zijn eenvoudig aan te sluiten op de buitengevel. 

Ook in uw huis zijn er meer mogelijkheden.